Collega's starten met nieuwe opleiding!

03-09-2018 - Rubroek fysiotherapie

Maaike en Christiena gaan met veel enthousiasme beginnen aan een Masteropleiding. Maaike volgt de Master tot bekkenfysiotherapeut. Christiena gaat de Masteropleiding Manuele therapie volgen.  

 

Masteropleiding Bekkentherapie

De Masteropleiding is een driejarige opleiding waarin Maaike specialist wordt op het gebied van bekkenklachten. Bekkentherapie richt zich op bekken- en bekkenbodemproblemen zoals verlies van urine of ontlasting, buikpijnklachten, verzakkingsklachten, obstipatie, bekkenpijn en seksuele disfuncties. Ook de behandeling en begeleiding tijdens zwangerschap en in de periode na de bevalling behoren tot het behandeldomein van de bekkentherapeut. Maaike zal onze collega Ineke van Gulick  gaan ondersteunen met de behandeling van deze doelgroep. 

 

Masteropleiding Manuele therapie

Christiena gaat met veel plezier starten met de driejarige masteropleiding Manuele Therapie. Het doel van manuele therapie is het beter laten bewegen van gewrichten waardoor de houding verbetert en bewegingen beter verlopen.  Voor diverse klachten aan rug, nek, bekken en schouder kunt u terecht bij de manueel therapeut.

Christiena gaat de collega's manuele therapie Maria, Wouter en Paulien ondersteunen binnen de praktijk. 

 

Team Rubroek wensen Maaike en Christiena veel succes toe met het volgen van deze masteropleidingen!