Fysoptima

Fysoptima is een organisatie met meer dan 250 praktijklocaties voor fysiotherapie. Als patiënt ervaar je het verschil doordat we je naast een doelgerichte behandeling ook een buitengewone servicekwaliteit bieden. Deze ervaring wordt mede mogelijk gemaakt doordat we samenwerken in één organisatie die alle ondersteunende processen en activiteiten faciliteert.
 
Waarom kies je als patiënt voor fysoptima? Omdat je de beste therapie wenst die op een effectieve en efficiënte manier bijdraagt aan het verhelpen of stabiliseren van je klacht. Je stelt het op prijs dat de therapie in een prettige omgeving is. En misschien wel het meest belangrijke omdat je vertrouwen stelt in een fysiotherapeut die aandacht voor je heeft. Voor het herstel en onderhoud van je bewegingsapparaat ben je bij ons letterlijk en figuurlijk in goede handen.
 
Om je overtollige informatie te besparen kun je het beste onderstaande link even bekijken. Fys'Optima heeft een zeer goede, duidelijke site waarop je onder de button zorgconsument ook informatie kunt vinden over diverse aandoeningen. www.fysoptima.nl