Nieuws

Veilig skiën: 7 basistips
28-11-2019
Elk jaar is er de klassieke massa-uittocht naar de wintersport. Om ongevallen te vermijden of de ernst ervan te verminderen, is preventie geboden. We delen graag zeven basistips voor veilig skiën.
GERIATRIE FYSIOTHERAPIE BIJ RUBROEK FYSIOTHERAPIE.
19-11-2019
Bij Rubroek fysiotherapie werken Wouter en Marcelle als geriatrie fysiotherapeuten. Zij zijn door hun master gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen, patiënten met een hoge biologische leeftijd en patiënten met complexe en eventueel meervoudige gezondheidsproblematiek. Door bijvoorbeeld een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, artrose of een gebroken heup problemen kunnen patiënten moeite hebben met het bewegen in huis of buiten. Ook vallen of angst om te vallen kan de oudere patiënt beperken in activiteiten in het dagelijks leven. De problemen
FEIT OF FABEL gezond gewicht, bewegen niet belangrijk
19-11-2019
De stelling die voorligt is: met een gezond gewicht, is het niet erg als je minder beweegt. Is dit nu een feit of een fabel. We geven u graag antwoord...
Mogelijk overstaprecord zorgverzekering
17-11-2019
De zorgpremies zijn bekend. Naar verwachting zullen meer mensen dan vorig jaar van zorgverzekering wisselen. Mogelijk komt er zelfs een nieuw overstaprecord. De belangrijkste reden is de halvering van de maximale korting op collectieve verzekeringen van tien naar vijf procent.
Winterwandeling hartstikke gezond
15-11-2019
Als het buiten koud wordt, is het lekker bij de verwarming met een kopje thee. Heerlijk. Toch bevelen we u een winterwandeling aan. Er zijn meerdere redenen waarom een winterwandeling hartstikke gezond is.