Onze visie


Rubroek fysiotherapie wil de nummer 1 praktijk zijn voor de wijken Crooswijk, Rotterdam centrum, het Noorden en Kralingen, waar mensen terecht kunnen met hun vragen of problemen aangaande het houding- en bewegingsapparaat. Rubroek staat voor een adequate aanpak en snelle service binnen een professionele organisatie. Wij streven naar een plezierige werksfeer en omgeving voor zowel onze werknemers als onze cliënten.


Rubroek staat garant voor hoogwaardige kwalitatieve zorg, afgestemd op de hulpvraag van de cliënt. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende andere zorgverleners waardoor cliënten snel en adequaat geholpen kunnen worden.
 
Rubroek fysiotherapie is de specialist voor klachten aan het houdings -en bewegingsapparaat. Rubroek Fysiotherapie biedt een breed pakket aan van verschillende fysiotherapeutische specialisaties.
 


Missie


De Rubroek-therapeuten hebben diverse specialisaties gevolgd en werken volgens de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo bieden we manuele therapie, oedeemtherapie, bekkentherapie en handtherapie aan. Naast curatieve zorg levert Rubroek ook producten die gericht zijn op preventie of nazorg.

Rubroek gaat uit van een actieve deelname van de cliënt bij het formuleren van de behandeldoelen gerelateerd aan de hulpvraag tijdens het behandelproces. Op deze manier wordt zelfstandigheid bevordert en houdt de cliënt de regie over zijn eigen functioneren. Individuele aandacht, zorgvuldigheid, ontwikkeling en een ontspannen werksfeer staan bij Rubroek hoog in het vaandel.